RYHMÄLIIKUNTA

Pick an event on the calendar:

Tuntikuvaukset syksy 2022

Ryhmäliikuntatunnit pidetään Tieto 2- rakennuksen musiikkiliikuntatilassa.

YOGA: Tervetuloa rentoutumaan sekä haastamaan itseäsi yogan parissa. Kehität kehonhallintasi lisäksi liikkuvuuttasi sekä rentoutat mielesi. Tunneille et tarvitse itsesi lisäksi kuin avoimen mielen ja mukavan lämpimät vaatteet. Nähdään tunnilla!

JUOKSU: Tervetuloa juoksun pariin! Juoksu on monipuolinen laji, joten luvassa on mm. nopeutta, peruskestävyyttä sekä lihaskuntoa. Tunneille et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Tunnit aloitetaan Vimpelinlaakson urheilukeskukselta, mutta huonon sään sattuessa olemme musiikkiliikuntatilassa. 

TANSSI: Tule pitämään hauskaa hauskaa musiikin tahdissa. Tarvitset mukaan rentoa mieltä, avoimuutta ja luovuutta. Koreografiat ovat helpot ja soveltuu kaiken tasoisille liikkujille. Hyvää musiikkia, helppoja liikkeitä ja yhdessä tanssimisen iloa.    

SPINNING: Yksinkertainen ja tehokas sisäpyöräilyharjoitus sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille. Treenin aikana vaihtelevat kevyet ja raskaammat harjoitusosiot. Voit itse päättää harjoituksen tason. Ohjaaja auttaa sinua pyörän säädössä. Nähdään pian!

CIRCUIT: Circuit- tunnit ovat tehokkaita kiertoharjoittelutunteja omaa kehonpainoa sekä eri välineitä hyödyntäen. Tuntien tavoitteena on kehittää lihaskuntoa ja kestävyyttä, sekä kuormittaa kehon kaikkia lihasryhmiä! Tunti kestää 45 minuuttia ja se sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille ja liikkeitä voidaan skaalata jokaiselle sopiviksi, tervetuloa! 

HIIT: HIIT eli kovatehoinen intervalliharjoittelu on tehotreeni, jolla parannat aerobista kuntoasi sekä saat hien pintaan! Huolellisen alkulämmittelyn jälkeen vuorotellaan intensiivisillä lyhyillä intervalliosuuksilla sekä palautuksilla. Tunnit sisältävät erilaisia kehonpainoliikkeitä ja hyppelyitä, jotka nostavat sykkeen nopeasti. Tunneilla on mahdollisuus varioida liikkeitä tai treeniä itselleen sopivaksi! Tunnin kesto 45min, tervetuloa hikoilemaan! 

Muistathan pitää liikuntatarraa mukanasi salilla käydessäsi!