Ryhmäliikunta

Varauskalenteri

We do not accept reservations for this calendar.

Peruutuksissa ota yhteyttä: kamove@kamk.fi

Tuntikuvaukset

SPINNING

Spinning on tehokas sisäpyöräilytunti, joka kehittää aerobista kuntoa sekä lihaskestävyyttä. Tunti soveltuu kaiken tasoisille liikkujille. Treeni voi olla kova tai kevyt; vastusta voi säätää oman kuntonsa mukaan. Tule tunnille, sisäliikuntavarusteissa, sisäliikunta- tai spinningkengillä. Ota mukaasi hikipyyhe ja juomapullo. Tulethan tunnille ajoissa, jotta ehdit tehdä pyörälle tarvittavat säädöt ennen tunnin alkua.

TANSSI

Tanssi on energinen ja monipuolinen tunti, jossa haetaan rytmien avulla hikeä pintaan. Tunti kehittää lihaskuntoa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Tunnilla pääset kokeilemaan erilaisia tanssityylejä tanssillisesta voimistelusta aina hiphopin tahtiin ja kaikkea siltä väliltä! Tunnille et tarvitse aikaisempaa kokemusta.

KEHONHUOLTO

Tunnin tavoitteena on huoltaa kehoa kokonaisvaltaisesti sekä dynaamisten että staattisten liikkeiden avulla. Loppurentoutuksen aikana voit päästää irti päivän rasituksesta. Tunnilla korostuu rauhallinen ja rento ilmapiiri. Suosittelemme tunnille lämpimiä ja joustavia vaatteita.

CIRCUIT

Toiminnallista harjoittelua hyödyntäen erilaisia välineitä. Liikkeet tehdään omaan tahtiin, joten voit määritellä tunnit tehokkuuden itse. Ota mukaasi hikipyyhe ja juomapullo.

PUMP

Musiikin tahtiin tehtävä tehokas kokovartalon lihaskestävyys harjoitus. Pump-tunnilla tehdään lihaskuntoharjoittelun perusliikkeitä, käyttäen apuna levytankoja ja painoja.