RYHMÄLIIKUNTA

Pick an event on the calendar:

Tuntikuvaukset kevät 2023

Ryhmäliikuntatunnit pidetään Taito 2- rakennuksen Älysalissa.

YOGA: Tervetuloa rentoutumaan sekä haastamaan itseäsi yogan parissa. Kehität kehonhallintasi lisäksi liikkuvuuttasi sekä rentoutat mielesi. Tunneille et tarvitse itsesi lisäksi kuin avoimen mielen ja mukavan lämpimät vaatteet. Nähdään tunnilla!

PILATES: Pilates on laji, jossa harjoitellaan kehonhallintaa. Kehonhallinnan lisäksi harjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä parantaa ryhtiä. Tunti sopii kaikille. Tervetuloa! 

KEHONHUOLTO: Tunnin tavoitteena on ylläpitää ja laajentaa kehosi liikeratoja sekä huoltaa lihaksiasi ja lihaskalvojasi rullaillen ja venytellen. Tunnit ovat monipuolisia ja tunneilla käytämme erilaisia välineitä putkirullista hierontapalloihin. Tervetuloa!

SPINNING: Yksinkertainen ja tehokas sisäpyöräilyharjoitus sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille. Treenin aikana vaihtelevat kevyet ja raskaammat harjoitusosiot. Voit itse päättää harjoituksen tason. Ohjaaja auttaa sinua pyörän säädössä. Nähdään pian!

CIRCUIT: Circuit- tunnit ovat tehokkaita kiertoharjoittelutunteja omaa kehonpainoa sekä eri välineitä hyödyntäen. Tuntien tavoitteena on kehittää lihaskuntoa ja kestävyyttä, sekä kuormittaa kehon kaikkia lihasryhmiä! Tunti kestää 45 minuuttia ja se sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille ja liikkeitä voidaan skaalata jokaiselle sopiviksi, tervetuloa! 

HIIT: HIIT eli kovatehoinen intervalliharjoittelu on tehotreeni, jolla parannat aerobista kuntoasi sekä saat hien pintaan! Huolellisen alkulämmittelyn jälkeen vuorotellaan intensiivisillä lyhyillä intervalliosuuksilla sekä palautuksilla. Tunnit sisältävät erilaisia kehonpainoliikkeitä ja hyppelyitä, jotka nostavat sykkeen nopeasti. Tunneilla on mahdollisuus varioida liikkeitä tai treeniä itselleen sopivaksi! Tunnin kesto 45min, tervetuloa hikoilemaan! 

CAPOEIRA: Jos kaipaat kevääseesi yhteisöllistä, musiikillista, tanssillista, itsepuolustuksellista, vuorovaikutteista, akrobaattista harrastusta, se on tässä! Capoeira angolaa opetellaan ryhmäliikunnan omaisesti yksilö- ja pariharjoituksilla. Treeneissä tulee runsaasti motoriikka- ja koordinaatioharjoituksia pääsääntöisesti kevyellä ja keskisykkeellä, ja kuten alla olevassa videossa näkyy niin pitkässä juoksussa lajissa käydään maksimisykkeilläkin. Bonuksena portugalin kieleen ja brasilialaisen kulttuuriin tutustumista kevyellä altistuksella! Tervetuloa kokeilemaan!

Muistathan pitää liikuntatarraa mukanasi salilla käydessäsi!